Varkensknuffelarij

Aanmelden is noodzakelijk via de mail informatie@beukentuin.nl of app 0633761003 

Bij een varkensknuffelarij  gaan we naar de varkens van heel klein tot heel groot om met ze te spelen en ze te knuffelen. Je krijgt allereerst een overall en laarzen van de boerderij en dan mag  je mee naar de varkens! Het knuffelen en spelen met de varkens is binnen in de stallen, we zitten dus droog en uit de wind.

We gaan eerst met de jongste biggetjes knuffelen.

MAAR: ook onze grotere biggen vinden het leuk om bezoek te krijgen. Meestal rennen ze eerst allemaal naar buiten, maar ze zijn heel erg nieuwsgierig. En als we stil blijven staan komen ze al snel kijken wie er nu toch weer in hun stal staan. Al gauw wint de nieuwsgierigheid het en komen ze je voeten en overall eens goed onderzoeken door erin te bijten en er tegenaan te duwen. Ze laten zich dan ook makkelijk aaien.
En voor wie dan nog durft gaan we tussen de grote dragende zeugen.We gaan kijken waar ze slapen en hoe ze te eten krijgen. Er zijn altijd wel een paar zeugen die komen vragen om een kriebelsessie. Ze vinden het fijn om gekriebeld te worden op hun rug of hun buik en gaan er vaak eens goed voor liggen.
 Tussendoor vertellen we van alles over onze varkens, ons bedrijf, onze manier van werken en kun je natuurlijk alle vragen stellen die je wilt.
Daarna is er natuurlijk nog gelegenheid om in onze gezellige boerderijzaal, terras  en speelweide te verblijven om wat te drinken en te spelen. Wil je zeker weten  dat er nog appeltaart is reserveer dan een punt! Met onbeperkt koffie/thee/ranja erbij voor 5,50 euro p.p.  Dan bewaren we een stuk voor je.
Duur: 1,5 uur Kosten €16,- p.p vanaf 1 juli €17.50 pp
Onder menu kopje <wanneer is er iets te doen>  staan de datums waarop wij een varkensknuffelarij organiseren waarbij je kunt aansluiten bij andere mensen. 
Als je graag een biologische lunch  (17,50 euro) wilt eten aansluitend aan de varkensknuffelarij dan is dat mogelijk  Wel even reserveren! meer info bij <eten en drinken>

Honden mogen niet mee in de stal!