Contact en route

Fam. Baijens
Ingenieur Mettropweg 3
5528 NV Hoogeloon
 0633761003
informatie@beukentuin.nl

Mailen rechtstreeks: informatie@beukentuin.nl

Route

De Beukentuin ligt aan de Ingenieur Mettropweg 3 5528 NV in Hoogeloon.

De Beukentuin ligt vlakbij fietsrouteknooppunt 32

Komende vanuit Bladel: richting Hapert, bij de eerste stoplichten in Hapert bij garage van Mossel, linksaf de Castersedijk op. U blijft deze weg volgen (ongeveer 5 km) en de 6e weg rechts is de Ingenieur Mettropweg. De tweede boerderij aan de linkerkant is de Beukentuin.

Komende vanuit Middelbeers: Richting Vessem, buiten de bebouwde kom van Middelbeers gaat u de 4e weg rechts de Mr van Hasseltweg in. Na ongeveer 2 km komt u op een kruising waar u rechtsaf de Ingenieur Mettropweg inslaat. De tweede boerderij aan de rechterkant is de Beukentuin

Komende vanuit Hoogeloon: richting Vessem, bij de kiosk gaat u linksaf de Akkerstraat in en meteen rechts de Groenstraat in. Einde weg rechts. U bent nu op de Ir. Mettropweg. U steekt de kruising over en de tweede boerderij aan de rechterkant is de Beukentuin.

Komende vanuit Vessem: richting Hoogeloon, over het bruggetje rechts de Lantie in. Dit weggetje helemaal volgen tot het eind. Dan slaat u linksaf de Mr. Van Hasseltweg in. Na ongeveer 2 km komt u op een kruising waar u rechtsaf de Ingenieur Mettropweg inslaat. De tweede boerderij aan de rechterkant is de Beukentuin.

Komende vanuit Tilburg: richting Hilvarenbeek/Reusel. Afslag Diessen. In Diessen rechts richting Baarschot/Hapert. U volgt deze weg door Diessen en Baarschot tot u in Westelbeers linksaf gaat richting Casteren/Hapert. Dan de 4e niet doodlopende weg links is de Ir. Mettropweg. De tweede boerderij aan de linkerkant is de Beukentuin.