Welkom

 De Beukentuin Ir. Mettropweg 3 5528 NV Hoogeloon 06-33761003 (volg ons ook op facebook en instagram

Foto: Rene Corstens
Wij zijn de familie Baijens. Samen met onze kinderen wonen en werken we op onze biologische bezoekboerderij de Beukentuin.
De Beukentuin is een biologisch bedrijf met biologische zeugen, biggen, vleesvarkens en akkerland. 
Wij ontvangen graag bezoekers. Heb je al ooit een varken van dichtbij gezien? Bij ons mag  je ze aanraken en met de biggen knuffelen. En als je durft mag je mee in het strobed en tussen de grote zeugen zitten. Er is een gezellige gasthoeve met terras. En voor de kinderen is er ook van alles te doen. Ze kunnen springen op de airtrampoline, graven in de zandbak, voetballen, skelter rijden.
Bij de Beukentuin is van alles mogelijk voor grote en kleine groepen: biggenknuffelen tijdens de bigexcursie , varkensknuffelarij waarbij je gaat biggenknuffelen maar ook met de grote biggen en de grote zeugen mag knuffelen, diverse arrangementen , prive knuffeldates, familiedag , bedrijfsuitjes of iets totaal anders.
Van harte nodigen wij u uit onze boerderij te bezoeken en te genieten van wat de Beukentuin allemaal te bieden heeft. Een mooie mix van rust en activiteit voor jong en oud.
Er is een ruim invalide toilet aanwezig. 

Honden mogen niet mee in de stal!

Geef een reactie