Varkensknuffelarij voor minder validen

Bij een varkensknuffelarij  gaan we naar de varkens van heel klein tot heel groot om met ze te spelen en ze te knuffelen. Allereerst krijgt iedereen een overall (indien dat niet gaat een stofjas) en overschoenen van de boerderij en dan mag  je mee naar de varkens! Het knuffelen en spelen met de varkens is binnen in de stallen, we zitten dus droog en uit de wind.
We gaan met een groep met rolstoelers via een andere weg het bedrijf op, zodat we makkelijk kunnen rijden. Voor rollators is het misschien wat ver om helemaal te lopen.

We gaan eerst met de jongste biggetjes knuffelen, in de kraamstal kunnen we gewoon met de rolstoelen binnen. We helpen mee om de biggetjes te aaien en indien mogelijk zelf vast te houden.

MAAR: ook onze grotere biggen vinden het leuk om bezoek te krijgen. Buiten bij de uitloop kunnen we ze bekijken en aanraken. Meestal rennen ze eerst allemaal weg, maar ze zijn heel erg nieuwsgierig. En als we stil blijven staan komen ze al snel kijken wie er op bezoek zijn. Al gauw wint de nieuwsgierigheid het en komen ze je eens goed onderzoeken door tegen je aan te duwen. Ze laten zich dan ook makkelijk aaien.
Dan gaan we kijken bij de modderpoel bij de grote dragende zeugen. We gaan ook kijken waar ze slapen en hoe ze te eten krijgen.
Beukentuin modderpoel
Tussendoor vertellen we van alles over onze varkens, ons bedrijf, onze manier van werken en kun je natuurlijk alle vragen stellen die je wilt, maar het gaat hoofdzakelijk om het aanraken, kijken en ruiken.
Daarna is er natuurlijk nog gelegenheid om in onze gezellige boerderijzaal, terras  en speelweide te verblijven om wat te drinken en te spelen. Wil je zeker weten  dat er nog appeltaart is reserveer dan een punt! Met onbeperkt koffie/thee/ranja erbij voor 5,50 euro p.p.  Dan bewaren we een stuk voor je.
Duur: 1,5 uur Kosten €16 p.p. na 1 juli €17.50 pp te boeken door de weeks vanaf 10 personen. Met minder mag natuurlijk ook maar dan betaal je het bedrag van 10 personen €160,- (na 1 juli €175) Boeken via email informatie@beukentuin.nl of appen 0633761003 (boerin Ghislaine)
Als je graag een biologische lunch  (17,50 euro) wilt eten aansluitend aan de varkensknuffelarij dan is dat mogelijk  Wel even reserveren! meer info bij <eten en drinken>

Honden mogen niet mee in de stal!