Varkensknuffelarij Coronastyle

Aanmelden is noodzakelijk 0633761003

Bij een varkensknuffelarij  gaan we naar de varkens van heel klein tot heel groot om met ze te spelen en ze te knuffelen.

Je krijgt allereerst een overall en laarzen van de boerderij en dan mag  je mee naar de varkens!

We gaan eerst met de jongste biggetjes knuffelen net als bij de bigexcursie.

MAAR: ook onze grotere biggen vinden het leuk om bezoek te krijgen. Meestal rennen ze eerst allemaal naar buiten, maar ze zijn heel erg nieuwsgierig. En als we stil blijven staan komen ze al snel kijken wie er nu toch weer in hun stal staan. Al gauw wint de nieuwsgierigheid het en komen ze je voeten en overall eens goed onderzoeken door erin te bijten en er tegenaan te duwen. Ze laten zich dan ook makkelijk aaien.

En voor wie dan nog durft gaan we tussen de grote dragende zeugen. We gaan kijken waar ze slapen en hoe ze te eten krijgen. Er zijn altijd wel een paar zeugen die komen vragen om een kriebelsessie. Ze vinden het fijn om gekriebeld te worden op hun rug of hun buik en gaan er vaak eens goed voor liggen.

Tot slot gaan we nog even naar onze beren kijken (ook die houden erg van gekriebel) en naar de jonge zeugen (gelten) Tussendoor vertellen we van alles over onze varkens, ons bedrijf, onze manier van werken en kun je natuurlijk alle vragen stellen die je wilt.

In het menu onder activiteitenkalender staan de data vermeld waarop wij de varkensknuffelarij organiseren.

Is de datum vol of wil je liever op een andere dag, tijdstip of liever met je eigen gezelschap komen, dan kan dat!  De varkensknuffelarij is ook te boeken op het moment dat jullie  graag komen en de boerin ook tijd heeft.
De varkensknuffelarij met je eigen gezelschap tot en met 5 personen kost 80 euro. Vanaf de 6e persoon is de prijs 12.50 euro p.p. Een gezelschap bestaat uit 1 huishouden of uit maximaal 4 personen (kinderen onder de 13 tellen niet  mee bij het maximaal aantal personen)