Privé Knuffeldate

Tijdens Corona tijd is dit ook mogelijk. We gaan er wel vanuit dat u de Corona regels in acht neemt.

Regelmatig krijgen we de vraag of iemand met zijn/haar vriend(in)/zus/broer/dochter/zoon kan komen biggetjesknuffelen. Omdat degene die uitgenodigd wordt helemaal gek is van varkentjes.. Wij geven dan meestal als antwoord dat het slimmer en goedkoper is om aan te sluiten bij een biggenexcursie of een toer-de-boerderij. Toch merken we dat er mensen zijn die toch heel graag op een speciale datum willen komen met z’n tweeën.

Daarom bieden we een (romantische) privé knuffeldate met z’n tweeën aan.

Wat houd het in? Jullie komen aan bij de Beukentuin, krijgen een overall en laarzen aan en mogen meteen mee  naar de biggetjes.  De boer verteld van alles over de varkens en onze biologische boerderij terwijl hij jullie de biggetjes laat knuffelen. We maken een foto van jullie tweeën met de biggetjes die we jullie later zullen toezenden.

Daarna gaan jullie naar de zeugen waar jullie tussen de zeugen mogen zitten als jullie dat willen. In totaal duurt de knuffeldate een uur tot anderhalf uur.

De kosten zijn €95,- in totaal. Best prijzig, maar wel mét knuffelgarantie!

Als je graag een biologische lunch wilt eten voorafgaande of na afloop van de knuffeldate dan is dat mogelijk. Wel even reserveren!