Privé Knuffeldate

Regelmatig krijgen we de vraag of iemand met zijn/haar vriend(in)/zus/broer/dochter/zoon kan komen biggetjesknuffelen. Omdat degene die uitgenodigd wordt helemaal gek is van varkentjes.. Wij geven dan meestal als antwoord dat het goedkoper is om aan te sluiten bij een biggenexcursie of een varkensknuffelarij. Toch merken we dat er mensen zijn die toch heel graag op een speciale datum willen komen met z’n tweeën.
Daarom bieden we een (romantische) privé knuffeldate met z’n tweeën aan.
Wat houdt het in? Jullie komen aan bij de Beukentuin, dan gaan we eerst even wat drinken want veel van onze bezoekers komen van ver. Dan krijgen jullie een overall en laarzen aan en dan gaan we als eerste naar de kleinste biggetjes in de kraamstal.  De boerin vertelt van alles over de varkens en onze biologische boerderij terwijl jullie met de biggetjes knuffelen. We maken foto’s van jullie tweeën met de biggetjes die we jullie later zullen mailen.
Daarna gaan jullie naar de zeugen waar jullie tussen mogen zitten als jullie dat willen. In totaal duurt de knuffeldate anderhalf tot twee uur. Alles op ons gemak en lekker uitgebreid. Inbegrepen zijn een drankje vooraf en naderhand.
De kosten zijn €170,- in totaal. Best prijzig, maar wel mét knuffelgarantie!

Alleen door de week op afspraak via de mail: informatie@beukentuin.nl  of via de app of telefoon 0633761003 (boerin Ghislaine )

Honden mogen niet mee in de stal!