Kinderfeestje

(kinderen 7 tot 12 jaar)
Kinderfeestjes bij de Beukentuin kunnen geboekt worden op woensdagmiddag of op vrijdagmiddag na schooltijd. De vrijdagnamiddagfeestjes zijn anders dan de middagfeestjes .
Kinderfeestjes zijn bij de Beukentuin altijd onder begeleiding van de boer en boerin. De volgorde van de activiteiten hangt af van de groep, het weer, de leeftijd van de kinderen en wat het beste uitkomt in de stal.
biggenknuffelen
Het programma bestaat uit enkele vaste onderdelen: cadeautjes verstoppen, taartje maken, spelen, biggen knuffelen, grote zeugen aaien in overal en laarzen van de Beukentuin, zakje chips en spelen (alternatief bij heel slecht weer zijn binnenspelletjes in de stal en in de zaal) Bij de feestjes vrijdagmiddag vanaf 15.30 zitten altijd tafelfrietjes, en gaan we ook fikkie stoken en marsmallows roosteren. Mits het niet al te droog is, of heel hard regent.

Duur: woensdag, vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.30 of op vrijdag van 15.30 tot 19.00

Koffie/thee/ranja zijn inbegrepen evenals gebruik van het springkussen,skelters,goal,speelwei.
Kosten: voor de eerste 10 kinderen/begeleiders 130 euro. Voor elk kind of begeleider daarboven komt er 6,50 euro bij. (minimaal bedrag is 10 personen)
U kunt er voor kiezen om bij ons tafelfrietjes met 2 knakworstjes of frikandel te eten (van tevoren aangeven). De kosten hiervoor zijn 4,50 euro pp voor tafelfrietjes. Als u kiest voor tafelfrietjes duurt het feestje een half uur langer. Bij de feestjes op vrijdagnamiddag (15.30) zitten altijd tafelfrietjes.

Honden mogen niet mee in de stal!