Bigexcursie

Van tevoren aanmelden is noodzakelijk 0633761003 

Bij een bigexcursie krijg je een overall en overschoenen van de boerderij aan en mag je met de boer mee naar de biggetjes in de kraamstal. De biggetjes mogen natuurlijk vastgehouden en geknuffeld worden. Daar gaat het ten slotte om! Ondertussen vertelt de boer van alles over de varkens en onze biologische boerderij. 
Onder menu kopje <wanneer is er iets te doen>  staan de datums waarop wij een bigexcursie organiseren waarbij je kunt aansluiten bij andere mensen. De kosten zijn dan 9 euro pp
Komen die datums niet uit of kom je liever met je eigen gezelschap? Dat kan! De bigexcursie is te boeken op het moment dat jullie  graag komen en de boerin ook tijd heeft.
De bigexcursie met je eigen gezelschap tot en met 6 personen kost 60 euro. Vanaf de 7e persoon is de prijs 9 euro p.p. contant
Wil je zeker weten  dat er nog appeltaart is reserveer dan een stukje! Met onbeperkt koffie/thee/ranja erbij voor 4,50 euro p.p.
Als je graag een biologische lunch wilt eten aansluitend aan de bigexcursie dan is dat mogelijk. (11,50 euro)  (meer info onder menukopje <eten en drinken>) wel even reserveren!
 

Honden mogen niet mee in de stal!