Bigexcursie

 

Van tevoren aanmelden is noodzakelijk 0633761003 of via de app of mail 

Bij een bigexcursie krijg je een overall en overschoenen van de boerderij aan en mag je met de boer mee naar de biggetjes in de kraamstal. De biggetjes mogen natuurlijk vastgehouden en geknuffeld worden. Ondertussen vertelt de boer van alles over de varkens en onze biologische boerderij. Naderhand is er nog gelegenheid voor een drankje in de boerderijzaal. Duur: 1 uur Kosten 9,- p.p. CONTANT 
Op de onderstaande datums organiseren we een bigexcursie waarbij je kunt aansluiten bij andere mensen. De groep is 16 personen. Bij dat aantal kunnen we de Corona regels en afstand in acht houden. 
De bigexcursies gaan door indien er minimaal 7 mensen hebben ingeschreven.
Data: 19 (vol),26 september (vol)  3,10,14,17,21,31 oktober om 13.30 uur (november en december zie: biggenknuffeldag)

Wil je zeker weten  dat er nog appeltaart is reserveer dan een stukje! Met onbeperkt koffie/thee/ranja erbij voor 4,50 euro p.p.

Mocht je niet kunnen op een van deze data, is de aangeboden activiteit (vol) , of vind je het fijner in deze tijd om met een klein, eigen gezelschap te komen. Dat kan! Voor 1 uur biggenknuffelen met uw eigen gezelschap tot en met 6 personen kost dat 60 euro. Vanaf de 7e persoon is de prijs 9 euro pp. Na afloop of van tevoren kun je nog wat drinken in de zaal of op het terras (dit zit niet in de groepsprijs). Je mag in overleg met ons zelf weten wanneer je wilt komen.

Als je graag een biologische lunch wilt eten aansluitend aan de bigexcursie dan is dat mogelijk. (11 euro)  (meer info onder menukopje <eten en drinken>) wel even reserveren!

 

Honden mogen niet mee in de stal!