Varkensknuffelarij Coronastyle

Van 14 oktober tot 10 november bieden we de varkensknuffelarij alleen aan voor huishoudens of groepen tot en met 4 personen. Je moet in de zaal en in de stal een mondkapje opzetten.

Bij een varkensknuffelarij  gaan we naar de varkens van heel klein tot heel groot om met ze te spelen en ze te knuffelen.

Je krijgt allereerst een overall en laarzen van de boerderij en dan mag  je mee naar de varkens!

We gaan eerst met de jongste biggetjes knuffelen net als bij de bigexcursie.

MAAR: ook onze grotere biggen vinden het leuk om bezoek te krijgen. Meestal rennen ze eerst allemaal naar buiten, maar ze zijn heel erg nieuwsgierig. En als we stil blijven staan komen ze al snel kijken wie er nu toch weer in hun stal staan. Al gauw wint de nieuwsgierigheid het en komen ze je voeten en overall eens goed onderzoeken door erin te bijten en er tegenaan te duwen. Ze laten zich dan ook makkelijk aaien.

En voor wie dan nog durft gaan we tussen de grote dragende zeugen. We gaan kijken waar ze slapen en hoe ze te eten krijgen. Er zijn altijd wel een paar zeugen die komen vragen om een kriebelsessie. Ze vinden het fijn om gekriebeld te worden op hun rug of hun buik en gaan er vaak eens goed voor liggen.

Tot slot gaan we nog even naar onze beren kijken (ook die houden erg van gekriebel) en naar de jonge zeugen (gelten) Tussendoor vertellen we van alles over onze varkens, ons bedrijf, onze manier van werken en kun je natuurlijk alle vragen stellen die je wilt.

Aanmelden is noodzakelijk 0633761003

Met een groep tot en met 6 personen kost dit 80 euro, boven de 6 personen kost het 12,50 pp