Toer-de-boerderij

Bij een toer-de-boerderij  krijgt  U een overall en laarzen van de boerderij en de boer neemt u mee naar de stallen. Je mag met de biggetjes knuffelen en tussen de zeugen die worden geaaid. Er wordt veel verteld over het leven van de varkens. Hoe slapen varkens eigenlijk? En durf jij naast de varkens in het stro te liggen? Wat krijgen ze te eten? Hoelang mogen de biggetjes bij hun mama blijven? Hoe warm is een varken? Ook spannend voor volwassenen! Motto is : veel mag, niets moet. Daarna is er natuurlijk nog gelegenheid om in onze gezellige boerderijzaal en de speelweide te verblijven, wat te drinken en wat te happen.
Duur: 1,5 uur Kosten €12,50 p.p. (contant)
Op de onderstaande datums organiseren we een toer de boerderij waarbij je kunt aansluiten bij andere mensen. De groep is maximaal 4 huishoudens. Bij dat aantal kunnen we de Corona regels en afstand in acht houden. 
De toer-de-boerderij gaat door indien er minimaal 6 mensen hebben ingeschreven.

Aanmelden is noodzakelijk 0633761003

23 augustus. 6 (vol),13 (vol) ,20, 27 september om 13.30

Wil je zeker weten  dat er nog appeltaart is reserveer dan een stukje! Met onbeperkt koffie/thee/ranja erbij voor 4,50 euro p.p.
Mocht je niet kunnen op een van deze data, is de aangeboden activiteit (vol), of vindt je het fijner in deze tijd om met een klein, eigen gezelschap te komen. Dat kan! Met een groep tot en met 6 personen kost dit 75 euro, Elke persoon meer kost 12,50
Na afloop of van tevoren kun je nog wat drinken in de zaal of op het terras (dit zit niet in de groepsprijs). Je mag in overleg met ons zelf weten wanneer je wilt komen.
Als je graag een biologische lunch  (11 euro) wilt eten aansluitend aan de toer-de-boerderij dan is dat mogelijk  Wel even reserveren!