Toer-de-boerderij

Aanmelden is noodzakelijk 0633761003

Toer-de-boerderij om 14.00 uur:  zaterdag  5 oktober. 

Mocht je niet kunnen op deze dagen, kijk dan eens naar andere mogelijkheden en datums bij de biggenexcursies of biggenknuffelmiddagenBij een toer-de-boerderij  krijgt  U een overall en laarzen van de boerderij en de boer neemt u mee langs alle leeftijden varkens. Bij kouder of nat weer blijven we vooral in de warme, droge  stallen, net zoals de varkens dat doen. Je mag met de biggetjes knuffelen en tussen de zeugen die worden geaaid. Er wordt veel verteld over het leven van de varkens. Hoe slapen varkens eigenlijk? En durf jij naast de varkens in het stro te liggen? Wat krijgen ze te eten? Hoelang mogen de biggetjes bij hun mama blijven? Hoe warm is een varken? Ook spannend voor volwassenen! Motto is : veel mag, niets moet. Daarna is er natuurlijk nog gelegenheid om in onze gezellige boerderijzaal en de speelweide te verblijven, wat te drinken en wat te happen.
Duur: 1,5 uur Kosten €10,50 p.p. (bij ons kun je alleen contant betalen)
Als je graag een biologische lunch wilt eten voorafgaande aan de toer-de-boerderij dan is dat mogelijk van 12.30 -13.30. Wel even reserveren! De lunch bestaat uit: 2 biologische broodjes zelf te beleggen met biologische ongezouten roomboter, biologische kaas, biologische ham, andere biologische vleeswaren, biologische honing of jam, een gekookt biologisch eitje,  biologische jus of appelsap, biologische melk en koffie of thee onbeperkt. Kosten €10,- p.p.
Toer-de-boerderij is ook te boeken op een ander moment als arrangement voor groepen van minimaal 12 personen (minimale groepsprijs). Tijd en datum is dan in overleg af te spreken.
Uit te breiden met onbeperkt koffie/thee en vlaai (4,50 euro p.p.) of lunch (zie boven)