Privé Knuffeldate

Regelmatig krijgen we de vraag of iemand met zijn/haar vriend(in)/zus/broer/dochter/zoon kan komen biggetjesknuffelen. Omdat degene die uitgenodigd wordt helemaal gek is van varkentjes.. Wij geven dan meestal als antwoord dat het slimmer en goedkoper is om aan te sluiten bij een biggenexcursie of een toer-de-boerderij. Toch merken we dat er mensen zijn die toch heel graag op een speciale datum willen komen met z’n tweeën.

Daarom bieden we een (romantische) privé knuffeldate met z’n tweeën aan.

Wat houd het in? Jullie komen aan bij de Beukentuin, krijgen een overall en laarzen aan en mogen meteen mee  naar de biggetjes.  De boer verteld van alles over de varkens en onze biologische boerderij terwijl hij jullie de biggetjes laat knuffelen. We maken een foto van jullie tweeën met de biggetjes die we jullie later zullen toezenden.

Daarna gaan jullie naar de zeugen waar jullie tussen de zeugen mogen zitten als jullie dat willen. In totaal duurt de knuffeldate een uur tot anderhalf uur.

De kosten zijn €95,- in totaal. Best prijzig, maar wel mét knuffelgarantie!

Als je graag een biologische lunch wilt eten voorafgaande of na afloop van de knuffeldate dan is dat mogelijk. Wel even reserveren!

De lunch bestaat uit: 2 biologische broodjes zelf te beleggen met biologische ongezouten roomboter, biologische kaas, biologische ham, andere biologische vleeswaren, biologische honing of jam, een gekookt biologisch eitje,  biologische jus of appelsap, biologische melk en koffie of thee onbeperkt. Kosten €10,- pp