Kinderfeestje

(kinderen tot 12 jaar)

Kinderfeestjes bij de Beukentuin kunnen vanaf het ingaan van de zomertijd, geboekt worden op woensdag- of zaterdagmiddag of op vrijdagmiddag na schooltijd. Vanaf het ingaan van de wintertijd (dit jaar 27 oktober) is alleen de vrijdagmiddag mogelijk.

Kinderfeestjes zijn bij de Beukentuin altijd onder begeleiding van de boer en boerin. De volgorde van de activiteiten hangt af van de groep en wat het beste uitkomt in de stal.

biggenknuffelen

Het programma bestaat uit enkele vaste onderdelen: cadeautjes verstoppen, taartje maken, spelen, biggen knuffelen, grote zeugen aaien in overal en laarzen van de Beukentuin, chips en spelen (alternatief bij heel slecht weer zijn binnenspelletjes in de stal en in de zaal)

Duur: woensdag en zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 op vrijdag van 15.30 tot 18.30

Koffie/thee/ranja zijn inbegrepen evenals gebruik van het springkussen,skelters,goal,speelwei.

Kosten: voor de eerste 10 kinderen/begeleiders 120 euro. Voor elk kind of begeleider daarboven komt er 6 euro bij. (minimaal bedrag is 10 personen)

U kunt er voor kiezen om bij ons tafelfrietjes met 2 knakworstjes te eten. De kosten hiervoor zijn 3,50 euro pp voor tafelfrietjes. Als u kiest voor tafelfrietjes duurt het feestje een half uur langer.