Welkom

 De Beukentuin Ir. Mettropweg 3 5528 NV Hoogeloon 06-33761003 (volg ons ook op facebook en instagram

Foto: Rene Corstens
Wij zijn de familie Baijens. Samen met onze kinderen wonen en werken we op onze biologische bezoekboerderij de Beukentuin. De Beukentuin is een biologisch boerenbedrijf met biologische zeugen, biggen, slachtvarkens en akkerland. 
Wij ontvangen graag bezoekers. Heb je al ooit een varken van dichtbij gezien? Bij ons mag  je ze aanraken en met de biggen knuffelen en spelen. En als je durft mag je mee in het strobed en tussen de grote zeugen zitten. Er is een gezellige gasthoeve met terras. Veel mensen denken dat het een speciaal kinderuitje is. Maar dat is niet zo. De meeste van onze gasten zijn volwassenen. Kinderen zijn zeker welkom maar hebben begeleiding nodig bij het biggenknuffelen en ook tussen de grote zeugen van hun ouders/begeleiders.  Naast de varkens hebben we een zaal en een speelwei waar je kan springen op de airtrampoline, graven in de zandbak, voetballen, skelter rijden of gewoon nog even rustig iets kunt drinken.
Van harte nodigen wij jullie uit om onze boerderij te bezoeken en te genieten van wat de Beukentuin allemaal te bieden heeft. Een mooie mix van rust en activiteit voor jong en oud.
Er is een ruim invalide toilet aanwezig. 

Honden mogen niet mee in de stal!

Geef een reactie