Bigexcursie

Van tevoren aanmelden is noodzakelijk 0633761003

Honden mogen niet mee in de stal!

Om 14.00 uur op: zaterdag 7 september en zaterdag 12 oktober.

Mocht je niet kunnen op deze dagen, kijk dan naar andere mogelijkheden en datums bij de biggenknuffelmiddagen of toer-de-boerderij

Bij een bigexcursie krijgt u een overall en laarzen van het bedrijf aan en mag met de boer mee naar de biggetjes in de kraamstal. De biggetjes mogen geknuffeld worden. Naderhand is er nog gelegenheid voor een drankje en een hapje in de boerderijzaal.

Duur: 1 uur Kosten 8,- p.p. CONTANT 

Als je graag een biologische lunch wilt eten voorafgaande aan de bigexcursie dan is dat mogelijk voorafgaande aan de bigexcursie van 12.30-13.30. Wel even reserveren!

De lunch bestaat uit: 2 biologische broodjes zelf te beleggen met biologische ongezouten roomboter, biologische kaas, biologische ham, andere biologische vleeswaren, biologische honing of jam, een gekookt biologisch eitje,  biologische jus of appelsap, biologische melk en koffie of thee onbeperkt. kosten €10,- pp

Biggenexcursie is ook te boeken op een ander moment als arrangement voor groepen van minimaal 13 personen (minimale groepsprijs). Tijd en datum is dan in overleg af te spreken.

Uit te breiden met onbeperkt koffie/thee en vlaai (4,50 euro p.p.) of lunch (zie boven)