Arrangementen (>10 personen)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arrangementen voor grotere groepen (10 personen of meer)

Onderstaande arrangementen zijn op afspraak het hele jaar te boeken op een dag en tijdstip dat u schikt. 0633761003

Alle arrangementen zijn uit te breiden met een boerenlunch (duur 1 uur)

Standaard: 2 broodjes met kaas of ham en een krentenbol, koffie/thee onbeperkt en kop groentesoep  €8.25 p.p.

Biologisch: 2 luxe broodjes met kaas of vlees en 1 broodje met jam, koffie/thee onbeperkt en kop groentesoep. Alles biologisch €10.50  p.p

1. Knuffelarrangement

Iedereen krijgt een overall en laarzen en mag daarna doorlopen naar de biggenstal waar de boer je de biggetjes laat zien en knuffelen en al je vragen beantwoord. Kosten 6 euro p.p  (minimaal 15 personen)

2. arrangement tour de boer

U krijgt een overall en laarzen aangemeten en de boer neemt u mee langs alle leeftijden varkens. Biggetjes worden geknuffeld en zeugen worden geaaid en er wordt veel verteld over het leven van de varkens. Hoe slapen varkens eigenlijk? En durf jij naast de varkens in het stro te liggen? Wat krijgen ze te eten? Hoelang mogen de biggetjes bij hun mama blijven?  Hoe warm is een varken? Ook spannend voor volwassenen! Motto is veel mag, niets moet. Duur: 1,5 uur kosten €9,- p.p. (minimaal 10 personen)

Dit arrangement is uit te breiden met koffie/thee/ranja en een stuk appeltaart voor €3,-  p.p.

De Beukentuin
De Beukentuin

3. Arrangement stoere boeren

Dit arrangement begint met ontvangst in de beukentuin met koffie/thee/ranja en een stukje vlaai. Daarna gaan we de stal in met de boer of boerin, iedereen krijgt een overall en laarzen aangemeten en de rondleiding kan beginnen. Biggetjes worden geknuffeld en zeugen worden geaaid en er wordt veel verteld over het leven van de varkens. Na de rondleiding gaan we weer terug naar de zaal waar iedereen een drankje en een worstenbroodje krijgt.
Daarna wordt bepaald wie de stoerste boer of boerin is. Met de boerenspelen zullen verschillende kwaliteiten van de deelnemers getest worden. (overallhangen, spijkerslaan, krattenrace, boerenwijsheid) Degene die het best presteert en dus de boerenspelen wint krijgt een heus stoerenboeren certificaat.
duur: 3,5 uur   kosten: €20,- ( minimaal 10 personen)